Què és el BOOKLINKING?



Alguna cosa està passant a Santa Oliva... l’anomenem BOOKLINKING.

Aquest terme fa referència a les diferents interrelacions o enllaços que s’estableixen entre persones d’un col.lectiu, quan un llibre o fragment d’obra literària apareix en un espai, en objectes o actes de la nostra realitat quotidiana.

Sorpresa, misteri, joc i reflexió en forma de paraules que se’ns presenta generalment en textura de paper, però no exclusivament.

Fragments literaris que poden tenir missatge per ells mateixos, que conviden a pensar, suggereixen, toquen el fons de la nostra ànima o, senzillament, ens donaran la possibilitat de fruir del so i la musicalitat de les paraules.

Les paraules surten del llibre i busquen al lector que es converteix en receptor involuntari d’un acte teixit en xarxa dins un context social i comunitari.

En el rerefons de l’acció, el booklinking (ho podríem traduir com -enllaçant llibres-) busca l’efecte dominó entre els seus receptors i que, la iniciativa, la imaginació i la inquietud del fet cultural vagi enriquint la nostra existència.

dilluns, 3 de juny del 2013

Fragment seleccionat

Volíem tancar el booklinking del Sant Jordi 2013 amb un agraiment especial. El Joan Borrell ha estat col.leccionant els posavasos i, un cop recollits, n'ha seleccionat el que més li ha agradat. El volem compartir amb tots vosaltres i... donar les gràcies al nostre "booklinker d'honor"!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada